Aquarium helpen inrichten

Geschreven door Hans7

Het is 04 jun 2020, 13:31


Aquarium helpen inrichten.

Omdat ik alweer een poosje alleen ben, dacht dochterlief me toch maar eens te adviseren om me in te schrijven bij een leuke contactsite. Even over nagedacht, maar waarom ook niet? Al was het maar om te kijken of ik nog een beetje “in de markt” lag.
Nou, tot mijn verbazing viel dat reuze mee. Diverse dames klikten mij aan, ik kreeg het gewoon druk! Maar één dame viel op, ze had niet alleen een mooie naam, maar ook…..een aquarium! Die was op dat moment wel leeg, maar ze wilde opnieuw starten. Wat is er mooier om dan te zeggen: “als ik je kan helpen…..” Meteen een enthousiast antwoord: “enig, wanneer en hoe laat?” Dus een afspraak gemaakt.
Nu moest ik afwijken van de veilige computer. Ik dirkte me heel trendy op en maakte me nog eens dubbel aantrekkelijk door een heel chique luchtje op te spuiten. Adres, ook in Almere, snel gevonden. Toch een beetje spanning, maar even doorzetten.
Ik belde aan en onmiddellijk ging de deur open, alsof ze er al een half uur achter gestaan had. In plaats van binnen te stappen deinsde ik een halve meter achteruit. Geen dame maar een vrouw in een glimmende jogging broek en zo’n kort t-shirtje dat je een serie vette Michelinbanden zag hangen. De armen waren kolossaal met van die trilkwabben. Ze vulde de hele deuropening. Een walrus! Terwijl ze lachte en zei: “welkom, kom binnen”, zag ik een rij tanden, of eigenlijk maar een bruine halve rij, Ik begreep nu waarom ze aan de telefoon iets geslist had.
Ik had de tegenwoordigheid van geest om te zeggen: “oh, ik heb zojuist een erg naar telefoontje gehad, ik vind het heel vervelend, maar ik moet direct weg, sorry, sorry.” Ik drukte haar vlezige hand en liep terug naar mijn auto. Wel zwaaide ik nog.
In de auto was ik zo gespannen dat ik bijna tegen een paaltje reed. Mijn eigen kopje koffie thuis was de lekkerste die ik in jaren gedronken heb.
Maar ik heb er wel twee slapeloze nachten van gehad. Ik had een soort nachtmerriegevoel.
Nóóit meer reageren op een mooie of lelijke stem zonder foto! Eigenlijk was ik voorgoed genezen. Haar aquarium zal nog wel leeg staan…..

Hans7
Geplaatst: 25 jun 2011, 20:19
van: Kardinaaltje
Bekeken: 717

[ Toon onderwerp ]

Keer terug naar Columns