VVV in een knus hokje op de NBAT beurs 28-10-2006

28-10-2006 door Kardinaaltje

Het is 04 jun 2020, 12:08


Beste VVV’ers,

Zaterdag 28 oktober j.l. was het weer raak. VVV had weer een stand gehuurd op de NBAT-beurs te Barneveld. Voor velen van ons extra spannend, omdat wij voor het eerst kalenders ter promotie mochten aanbieden. Deze konden gelukkig dankzij Bert op de valreep uit de offsetpers worden gedrukt.
Omdat deze meneer ook nog een winkel te openen had, werden wij door Marco Aukens gesommeerd rond 08:00 uur aanwezig te zijn om de kalenders in ontvangst te nemen.
Enfin, voor alle zekerheid stonden Yme, Opzichter en ondergetekende slaapwandelend al om 7:30 uur paraat.
Wij waren voorbereid op het feit, dat er door een organisatorische blunder van de NBAT een provisorisch labyrinth zou ontstaan voor alle standhouders met als kers op de taart de tochtige entree, waar een aantal standhouders van mochten “genieten”.

De markering van onze tafels hadden meer van een culinair hoogstandje weg, dan van een aquariumforum.

Afbeelding


Om op te vallen moesten we dus in de hoogte gaan werken.

Bij onze stand aangekomen zagen we Johan Veenhof druk aan het improviseren met de indeling van een klein filmzaaltje. Samen met hem hebben we nog wat geschoven om er het beste uit te halen voor onze stand, wat er uit te halen viel. Een lichtpuntje was de witte muur van de filmzaal, waarop wij de presentatie van VVV konden projecteren.

De kalenderdrukker arriveerde keurig op tijd voor levering, waarbij ik niets anders kan doen, dan mijn complimenten uitspreken over het product. Een gezamenlijk product van vele VVV’ers, waarbij vooral Wimlett zich in het zweet heeft gewerkt.
Tevens mag Hansopje hier niet ongenoemd blijven voor het drukklaar maken van het materiaal.

Na het optuigen van de stand kwam het echtpaar Lissenberg en Aukers om 8:45 uur eindelijk eens aanwaaien. Natuurlijk was dit duo weer verdwaald, waarbij de beschuldigende vingers naar elkaar wezen.
De stand werd vertegenwoordigd door MartinK, Yme, Marco Aukens, Sieldra Lissenberg, SugarLevi, Marco van den Heuvel en mijzelf.
Wij stonden gezellig gehoekt aan de stand van de Aquariumwinkel

Door de blauwe gloed, had ie veel weg van het koekiemonster

Afbeelding

Het voordeel was, dat wij de goederen van deze winkel heimelijk wat opzij konden hangen, om onze kalenders te promoten.

De bezoekers druppelden binnen en het ruilen cq. weggeven ving aan. De berg mosjes, die te vergeven waren, hadden wij te danken aan Maurits 71.

Sieldra vatte het ingenieuze plan op om de flyers door het gebouw te gaan verspreiden, waarbij ik haar assisteerde. We zijn er die dag 2500 armer geworden.

De presentatie van de LHK verliep volgens velen voortreffelijk. Over de categorie C kan ik dat alleen maar beamen.

We hebben die dag zoals gewoonlijk vele nieuwe en bekende gezichten mogen zien. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken, dat het ieder jaar drukker wordt op de beurzen, mede doordat de internetfora daar debet aan zijn. Tot mijn grote genoegen mocht ik ook mensen van groot collegaforum ontmoeten.

Pas op het einde van de dag kon er een overzichtsfoto worden gemaakt, i.v.m. de drukte

Afbeelding

Afbeelding


De NBAT zou er verstandig aan doen haar zaakjes voor bezoekers en standhouders in het vervolg beter op orde te hebben, zodat zij voor de internettende aquarianen op een geloofwaardige wijze het ledenaantal kan vergroten i.p.v. te verkleinen. Deze bond staat heden ten dage bij een veel en veel groter publiek in the picture, dan voor de internetperiode.

Een puntje van kritiek, waar ik niet omheen mag gaan, gezien de geluiden van het publiek.
Het werken met vrijwilligers acht ik persoonlijk voor zo een grootscheeps evenement, waarbij ook zakelijke belangen zijn gemoeid, geen excuus. Sprak zij voor zichzelf.
Echter is verbetering door de NBAT plechtig beloofd, zodat dit bezoekers en standhouders de volgende keer niet mag afschrikken.

Nadat we de laatste “plakkers” uit het Oosten van ons hadden afgeslagen, kon het aftuigen van de stand beginnen, om sidderend de uitslagen van de LHK bij te gaan wonen, waarbij de techniek het regelmatig liet afweten.
Een leuk foefje van de bekendmaking is om de eerste 3 deelnemers van de bekendmaking in het ongewisse te laten, totdat alle categorieën aan de orde zijn geweest. Vervolgens verschijnen dan alle eerste 3 deelnemers van alle categorieën ten tonele.

De volgende VVV’ers stonden te prijken:

Rommer behaalde de 9e plek in de speciaalaquaria bij eerste deelname.

Rommer, rommelt niet maar wat aan.

Afbeelding

Willem van Wezel stuitte op de 2e plek in de gezelschapsaquaria.

Afbeelding


Leuco (Bart de Greef) mocht zich verheugen op een 3e in de paludaria/terraria.

En als klap op de vuurpijl mochten 2 1/2 personen de trofee voor de 2e plek in ontvangst nemen in de categorie paludaria terraria,
t.w. het echtpaar Lissenberg Aukens,…..Aukers.
Whatever. De naam Aukes is nog steeds niet genoemd op het toneel.

Laten we ze gemakshalve het echtpaar Lissenberg noemen

Afbeelding

Afbeelding


Na een wat ongebruikelijke presentatie van de C1/C2 uitslag, verlieten wij al feliciterend de zaal om op zoek te gaan naar tongstrelende materie ter afsluiting van deze zeer vermoeiende, maar enorm gezellige en succesvolle dag.
Het spreekt natuurlijk voor zich, dat Yme (onze kliko) zijn reputatie weer eer aan deed.

De volledige uitslagen van de LHK zijn hier vanaf 29 oktober 20:00 uur te downloaden:

http://www.cbkm.nl

Mijn dank gaat uit naar:

SugarLevi
Yme
MartinK
Sieldra Lissenberg
Marco Aukes in het bijzonder voor de presentatie
Marco van den Heuvel
De aquariumwinkel
Bert
Maurits 71
Hanssopje
Wimlett & Wendy
Fullmaster

Is getekend, Kardinaaltje.
Geplaatst: 01 maart 2008, 20:25
van: Opzichter
Gewijzigd: 17 jan 2010, 17:37
van: Opzichter
Bekeken: 1600

[ Toon onderwerp ]

Keer terug naar Beursbezoeken als VVV