Southern comfort

19-11-2006 door Kardinaaltje

Het is 25 okt 2020, 18:00


Beste VVV-ers,

Zondag 19 november 2006 organiseerde Aquariumvereniging Daphnia uit Boxtel een gezellige aquariumbeurs. Gezien wij als team de smaak te pakken krijgen in het beurs gebeuren, waren wij weer met de VVV stand aanwezig.

We gaan denk ik nog maar wat domeinnamen aanvragen :lol:
Afbeelding


Gelukkig kon het laden lekker dichtbij een entree plaatsvinden en we hadden onze voeten nog niet over de drempel gezet, of we kregen gratis koffie aangeboden. De alom Brabantse gastvrijheid ten voeten uit. In de middag werden we aangenaam verrast met gratis erwtensoep, die heerlijk smaakte.

Ook kregen we badges met het opschrift standhouder. Een goed en praktisch initiatief van de organisatie. Alle faciliteiten waren ronduit goed te noemen, zoals de aanwezigheid van voldoende afvalbakken, een afgesloten “braadhok”, een gezellige bar en voldoende loopruimte.

De ruimtes hadden een gezellige, maar ruime uitstraling.

Om als stand een beetje op te vallen, moesten we in de hoogte gaan werken. Hiervoor hadden we het geraamte van een partytent achter de hand. Echter bleek bij het opzetten, dat deze teveel het gangpad zou gaan blokkeren.

Valt niet mee op de vroege ochtend
Afbeelding

Mijn voorstel om er een stuk tussen uit te laten, werd subiet door mijn lieftallige wederhelft als onmogelijk bestempeld, maar daar kwam de reddende engel Dhr. Marchal, waarnaar wel werd geluisterd.
Geef Yme een rol tape en er kan een olifant tegen de stokken aanleunen. Omdat er ook een lezing over slangen werd gehouden, werd de boel met o.a. een groene lichtslang opgeluisterd.
Deze is volstrekt ongevaarlijk, getuige het feit dat Sugar-Levi, zeer vertederend met onze slang om kon gaan. In tegenstelling tot de soortgenoten, was deze slang wel warm en liet zich zeer gewillig om de stokken meanderen, alwaar hij de hele dag rustig bleef hangen.

Bling bling
Afbeelding


Uiteraard stonden we weer naast onze vriend Fons van De Aquariumwinkel met als nieuwe toegevoegde artikelen; de Starwarsstaven.
Dit is een nachtverlichting.

Natuurlijk hebben we ook deze keer weer nieuwe gezichten mogen ontmoeten van de zuidelijke kant. Maar ook de bekende Venloclan liet zich zien.
Ik hoop dat SugarLevi een voor ons onbekende jongeman geen trauma heeft bezorgd, door als een duveltje uit een doosje met zakjes planten vanachter het projektiescherm te gaan smijten. Degene, waarvoor dat was bedoeld, had dezelfde lengte en het zelfde kapsel.
Ook heeft zij een rekord gebroken bij het uitdelen van VVV flyers. De ijsbrekende vraag;
“Heeft u internet?” en het antwoord, waar je dan met je mond vol tanden van staat: “Nee”
De score was maar liefst 4 x achter elkaar.

Ook willen wij Edwesi bedanken voer die bloembollen.

Tegen het einde van de middag nam de meligheid steeds grotere vormen aan onder ons team.
De muzikale geluiden droegen daar enigszins aan bij. In een naastgelegen zaal galmde olijke hoempapamuziek.
Aan de overkant was een stand met een presentatie op een schermpje, waar ook geluid uit kwam. We hebben de ganse dag mogen genieten van het bekende instrumentale Titanicdeuntje, opgenomen met een plastic mondharmonica. En alsof dat nog niet genoeg feestelijk was, begon Yme er nog eens doorheen te fluiten en zijn zangcarrière te starten.
Het zal wel aan een overdosis snoepkikkers met een bom additieven hebben gelegen.

Die schaal moest echt leeg
Afbeelding

Tegen een uur of 15:00 liep de beurs ten einde en konden we beginnen met het aftuigen van de stand en keerden wij huiswaarts.
We hebben met veel plezier op deze gezellige beurs mogen staan.

De dank van ondergetekende gaat uit naar:

Aquariumvereniging Daphnia te Boxtel
Yme
Sugar-Levi
Marco Aukes
Sieldra Lissenberg voor het loslaten van haar partner die dag
Marco van den Heuvel


Is getekend, Kardinaaltje.
Geplaatst: 17 jan 2010, 17:40
van: Opzichter
Gewijzigd: 17 jan 2010, 18:39
van: Opzichter
Bekeken: 2198

[ Toon onderwerp ]

Keer terug naar Beursbezoeken als VVV