[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 731: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Veni Vidi Vissie Toon onderwerp - Aquadistri levert exclusief Seneye

Aquadistri levert exclusief Seneye

Mededelingen en/of aanbiedingen van Sponsors. Hier kunnen adverteerders hun gratis boodschappen laten plaatsen

Aquadistri levert exclusief Seneye

Berichtdoor Opzichter » 16 okt 2011, 16:44

Seneye
De Seneye Pond, aquarium of Reef

1. Gemakkelijk gebruik
Iedereen weet dat het testen van vijverwater of Aquariumwater met behulp van traditionele methoden een langdurig proces kan zijn, maar we weten dat het gedaan moet worden. Seneye verwijdert al deze inspanningen, gewoon het toestel in uw filterkamer/sieve of Aquarium plaatsen en op de computer aansluiten, het is zo makkelijk.

2. Betrouwbaar en nauwkeurig
De Seneye prognose systeem analyseert en interpreteert de gegevens van de seneye apparaat en verwerkt deze tot waardevolle informatie die door iedereen kan worden begrepen. De resulterende informatie dient als basis voor voorspellingen, waarschuwingen en uitvoerbare adviezen, die kan worden geraadpleegd via een groot aantal andere internet-compatibele apparaten, zoals uw web-browser, iPhone, iPad en Android smartphones.

3. Continue meting
Gewoon in uw vijver of aquarium laten. De seneye toestel is ontworpen om voortdurend ondergedompeld te zijn, de resultaten van de tests worden direct in de online seneye cloud ingevoerd, waar ze geanalyseerd worden.

4. Handige en geschikte waarschuwingen
Zoek uit of er een probleem is waar u ook bent ... De Seneye unit waarschuwt u via rood brandende status iconen op de voorkant van de unit, maar als u niet naast uw aquarium of vijver bent dan zijn deze waarschuwingen niet geschikt. Als u de Seneye unit op de computer of de Seneye Internet apparaat (in ontwikkeling) aansluit dan kunt uw overal de resultaten via de speciale mobiele site bekijken.

Seneye controleert voor u ( afhankelijk van het type dat u aanschaft )

vrije ammoniak (NH3) * (0 - 0,500ppm)
pH * (6,5 - 9,0)
lichthoeveelheid
temperatuur (0C - 40C)
waterniveau
LUX (lx) (0 - 150.000)
photosynthetic active radiation (PAR) (0 - 2.000)
Kelvin (K) ( 2.000K - 20.000K)

5. Vroegtijdige waarschuwingen - voor vissen dood gaan
Seneye biedt 's werelds meest geavanceerde systeem voor vroegtijdige waarschuwing voor kritische parameters. Seneye waarschuwt u niet alleen bij kritische paramaters maar geeft u ook geavanceerde waarschuwingen, zodat u tijd heeft om het probleem op te lossen. Het seneye systeem is in staat om de veranderingen in de parameters te voorspellen door de snelheid van de verandering in de metingen te analyseren, zodat meldingen kunnen worden verzonden voordat het water giftig wordt.

6. Duidelijke uitleg van het probleem
Uw pH is 7,5 ... is dat goed of slecht? Seneye verwerkt de verzamelde gegevens in bruikbare informatie die iedereen kan begrijpen.

7. Corrigerende advies
Mijn waarden zijn niet goed, maar wat kan ik doen? Seneye vertelt u niet alleen dat uw ammoniak te hoog is of de temperatuur te laag, maar legt u ook uit hoe u dit probleem kan verhelpen. In veel gevallen kan dit zo simpel zijn als een waterwissel, maar Seneye geeft u altijd onpartijdig eerlijk advies, precies wat u nodig voor het eenvoudig, succesvol houden van vissen.


Documentatie is hier te downloaden
Seneye home
Seneye reef
Avatar gebruiker
Opzichter
Beheerder
 
Berichten: 5342
Onderwerpen: 507
Afbeeldingen: 359
Geregistreerd: 01 mei 2003, 17:39
Woonplaats: Almere
Verzonden: 12 Duimpjes
Ontvangen: 10 Duimpjes
Leeftijd: 60

Venezuela
Soort aquarium:


Vergelijkbare onderwerpen

Seneye Forum: Elektronica voor het aquarium Auteur: PetervanO Reacties: 17
Help Dennerle Co2 Exclusief deluxe Forum: Elektronica voor het aquarium Auteur: escona Reacties: 12

Keer terug naar Aanbiedingen - Mededelingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast