Veni Vidi Vissie forum home ruimte ruimte
Veni Vidi Vissie forum
ruimte
    Home     Regels     De jury     Prijzen     Deelnemers     Banner     FAQ     Het forum    Christel Kasselmann:

Eigenlijk behoeft deze internationaal hoog aangeschreven aquariumplantenspecialiste geen introductie. Zij is ons allemaal wel bekend van de aquariumplantenboeken die ze heeft geschreven, waaronder: "Handboek aquariumplanten" en "Aquaria decoratief beplanten". Wij zijn er dan ook heel trots op dat zij heeft toegezegd om mee te doen.

J.P. Magnin (planta):

Velen kennen Planta (Jan) natuurlijk van het forum, hij heeft vorig jaar met zijn prachtige "Amano-eske" bak de eerste prijs gewonnnen bij de AGA. Hier hebben we dus een heuze wereldkampioen, die ook de klappen van de zweep aan de andere kant van de lijn kent. De meeste mensen weten dus wel dat hij een zeer deskundig Jury-lid is, wiens expertise zowel op plantgezondheid als op compositie ligt.

E. Prins (Apisto):

Is al bijna zijn hele leven intensief bij de vivaristiek betrokken. Van huis uit bioloog, top-amateurfotograaf, bijna NBAT-keurmeester, medebeheerder van VVV op technisch en alle andere gebieden. Zijn ervaringen op de vele fronten van de hobby maken hem tot een zeer veelzijdig jurylid.
A.J. van Holstein:

Deze belangrijke steunpilaar van het keurmeestersgilde heeft binnen het NBAT keurslijf oog voor alle nieuwe ontwikkelingen in de hobby. De ervaringen van Adrie op aquarium en paludarium gebied liggen op praktisch alle aspecten van de hobby. Zijn enorme keuringservaringen zijn daarop slechts nog een aanvulling.

Marco Aukes:

Nog een fundament van VVV uit het beheer. Hij organiseert veel evenementen hier, fotografeert keuringen, is zeer actief binnen het verenigingsgebeuren, organiseert al 6 jaar de keuringen, is eveneens nauw betrokken bij alle ontwikkelingen in de hobby. Ook hij heeft zijn expertise bewezen met zijn oog voor esthetiek en het fingerspitzgefŁhl.Veni Vidi Vissie Keuring 2006

Dit is de site van de VeniVidiVissie aquariumkeuring 2006. Als u een beetje inspiratie op wilt doen, kunt u de site van onze nano-keuring van 2005 eens gaan bekijken (Klikerdeklik). Er staan daar voldoende ideŽen op om inspiratie op te doen. Mocht u nog vragen hebben over deze wedstrijd, dan kunt u dat doen in het daarvoor geopende topic in het forum. (klikerdeklik)

witruimte plaatje ter versiering